Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
Dzieki Magda

sie wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
ewelina81 , no wlasnie,dlatego ja tez nie uzylam tych plastrow. Balam sie odklejania. Krem zdecydowanie lepszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja Zuzia nie ma problemu z lotami, ona jest zbyt zajeta ogladaniem tych ich ksiazeczek albo instrukcja , albo torba papierowa na wymioty haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
kasiar12 , no zapomnialam napisac,ze wlasnie Julka tez zajela sie ta torba na wymioty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No to chyba masc lepsza będzie. Magdalena to już wiem czemu moja viki jest taka od wczoraj marudna. Dziś to tylko spala albo na ręce i płakała a we wtorek miała szczepienie więc to po 6dniu ją zlapalo. chociaż mam nadzieję że to tylko zły dzień był
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
To moja starsza corke interesuje ta kartka z opisem wyjsc ewakuacyjnych i ustawien siedzen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga a mialas wolne miejsce obok siebie ? bo nam czesto tak robia ze mamy jedno wolne na wszelki wypadek hehe ale jak lecialam sama do polski to nie dosc ze dali mi miejsce kolo okna to jeszcze oba miejsca obok mnie byly zajete a moja mala tak rozrabiala z ta instrukcja i tym workiem ze looo hehe latalo to wszedzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no dziewczyny przeciez te ich torby sa superanckie-tak fajnie szeleszcza..a jak sie rwa

kilka gazetek zmarnowalysmy im
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,nie mialam. Pelny samolot. Julka zaczepiala jakiego faceta obok. Ciagnela go za kurtke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hehee bo Zuzia i Julka wolą mieć je pod ręką sprawdzone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok